Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування авто: який поліс обрати і від чого залежать тарифи КАСКО

Ми живемо в нестабільні часи. Інфекційні хвороби і аварії, крадіжки майна і страх втрати заробітку, стихійні лиха і непередбачений великий ремонт - це лише невеликий перелік причин підвищеного стресу.

Особливою зоною ризику є автомобіль і всі ситуації, з ним пов'язані. Перевіркою на міцність для сімейного бюджету стають дорожньо-транспортні пригоди, коли доводиться одночасно виплачувати компенсацію постраждалій стороні і ремонтувати своє авто. Серйозним випробуванням є стихійні лиха, повені, пожежі, в яких може бути пошкоджено транспортний засіб.

Популярний спосіб захисту власної машини і свого фінансового благополуччя в цих та інших подібних випадках - добровільне страхування КАСКО.

Кожна з програм, які сьогодні пропонують страхові компанії, має певні переваги. Основні умови однакові:

- на відміну від "автоцивілки", КАСКО оформляється на добровільній основі, вона гарантує виплату компенсації при ДТП власнику застрахованого авто;
- крім аварій, страховими випадками є стихійні лиха, пожежі, повені та інші природні катаклізми;
- захищає цей договір і від угону, а також інших незаконних дій третіх осіб;
- КАСКО повністю відшкодовує завдані збитки. Цим поліс теж вигідно відрізняється від автоцивілки, виплати за якою лімітовані на державному рівні;
- привабливі і терміни компенсації шкоди. Власник отримує страхову допомогу в повному обсязі вже протягом кількох днів або тижнів (залежно від випадку). При покупці іншого виду поліса повернення грошей доведеться чекати довше.

Кожен страхувальник може вибрати для себе деталі програми, зафіксувати в договорі ситуації, коли буде діяти поліс.

Тарифи КАСКО

Важливе питання, яке хвилює водія, який зібрався захистити свою машину, - вартість страховки. Ціна КАСКО залежить від таких параметрів:

- типу автомобіля, моделі, року випуску, реального стану. Представник компанії зробить зовнішній огляд авто, візуально оцінить наявні пошкодження (подряпини, потертості або інші вади на кузові), сфотографує показники приладів. Це дозволить оцінити ринкову вартість на момент страхування (відповідно, і розмір повної компенсації);
- стажу водіння і віку власника авто. При цьому буде мати значення стаж безаварійної їзди;
- наявності охоронної сигналізації;
- розміру франшизи - частини коштів, яку вносить сам водій, а не компанія при настанні страхового випадку. Про суму домовляються в момент укладення договору. При нульовій франшизі поліс буде коштувати дорожче.

Серед пропозицій страховиків можна зустріти і інші додаткові опції, наявність яких впливає на формування ціни. В розширених пакетах КАСКО водієві запропонують повний супровід в екстрених ситуаціях: евакуацію з місця ДТП, надання іншого авто на заміну, поки власний буде ремонтуватися, інформаційну підтримку 24/7 тощо.

Знизити вартість полісу можливо, якщо обрати певну програму (обрані ризики, 50х50 тощо) або збільшити франшизу.

КАСКО - надійний страховий захист для автомобіля на випадок непередбачених ситуацій. Вартість полісу зазвичай значно менша, ніж вартість ремонту та відновлення авто.

Обирайте страховку на гарних умовах у надійній страховій компанії "Рідна".