Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В яких випадках потерпілі можуть отримати виплати з МТСБУ?

МТСБУ за рахунок коштів фонду захисту потерпілих відшкодовує шкоду в разі її заподіяння:

- транспортним засобом, власник якого не застрахував свою цивільно-правову відповідальність, крім шкоди, заподіяної незабезпеченого транспортному засобу;
- невстановленим транспортним засобом, крім шкоди, заподіяної майну і навколишньому середовищу;
- викраденим транспортним засобом (в результаті протиправних дій іншої особи);
- транспортним засобом, яким керують: учасники бойових дій, постраждалі учасники Революції Гідності та особи з інвалідністю внаслідок війни, особи з інвалідністю I групи, які особисто керують належними їм транспортними засобами або особи, що керують авто, яке належить інваліду I групи, у його присутності.

- в разі недостатності коштів та майна страховика-учасника МТСБУ, що визнаний банкрутом або ліквідований, для виконання його зобов'язань за договором ОСЦПВ;
- в разі надання страхувальником або особою, відповідальність якої застрахована, свого транспортного засобу поліцейським і медичним працівникам відповідно до законодавства.

Нагадаємо, що граничну суму відшкодування за зобов'язаннями страховика-банкрута на одного потерпілого визначає Президія МТСБУ з урахуванням отриманих заяв, прийнятих до розгляду, і розміру наявного залишку коштів гарантійних внесків страховика в фонді захисту потерпілих.

Механізм виплат по компаніям, що пішли з ринку ОСАЦВ, не виконавши зобов'язань перед постраждалими в ДТП, потребує модернізації на рівні профільного законодавства, оскільки це є питанням дотримання соціальної справедливості, кажуть в Бюро.

Кілька нових редакцій законопроекту «Про ОСЦПВ» містили нові норми щодо виплат відразу після початку процедури банкрутства страховика або в разі припинення членства компанії в МТСБУ в зв'язку з невиконанням зобов'язань. МТСБУ вдалося знайти рішення, яке дозволяє повністю або хоча б частково компенсувати збитки постраждалим, яким заборгував страховик, який втратив членство в МТСБУ, проте ще не визнаний банкрутом або ліквідований, але вкрай необхідне прийняття нового закону для системного підвищення рівня захисту потерпілих у ДТП.