Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Українці під час карантину стали активніше страхуватися

Коронакриза в Україні серйозно вдарила по небанківських установах. Найсильніше постраждали компанії, які займаються кредитуванням населення, зокрема ломбарди (-20%).

Найменше проблем карантин приніс страховикам. А страхування життя на тлі пандемії навіть стало трохи популярнішим (+ 10%).

Про це свідчать дані звітів Національного банку України (НБУ) про роботу небанківського ринку в першому півріччі 2020 року.

Фінансові компанії, ломбарди і лізингодавці в останні роки показували зростання на 50% і вище, але в розпал коронакризи позбулися 20% обсягу виданих позик.

Кредитні спілки зменшили обсяг виданих кредитів на 9%. Головною причиною в НБУ вважають неготовність таких компаній надавати послуги дистанційно - під час жорсткого карантину вони просто не могли приймати клієнтів. Крім того, знизилася активність пенсіонерів - одних з основних клієнтів кредитних спілок. Втім, це не завадило залучити на 12% більше депозитів, ніж за аналогічний період минулого року.

Страхові компанії постраждали найменше. Вони показали зростання страхових премій на 4,4%, до 21 млрд гривень. А ринок страхування життя і зовсім отримав 10% зростання премій.