Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Влада пропонує зробити обов’язковим страхування українських туристів

Законопроєкт про туризм, який у понеділок буде зареєстрований у Верховній Раді, пропонує введення обов’язкового страхування повернення наших туристів в Україну та оплати їхнього проживання, харчування під час вимушеного перебування за кордоном.

Як наголосила народний депутат України, заступник голови комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук під час презентації законопроєкту, це надзвичайно важливо в умовах пандемії COVID-19.

"Обов’язкове страхування на повернення наших туристів в Україну та оплату їхнього проживання, харчування під час вимушеного перебування за кордоном. Надзвичайно важлива річ, особливо враховуючи всесвітню пандемію COVID-19", – зазначила Кравчук.

За її словами, новий законопроєкт також передбачає створення місцевих цільових туристичних фондів. Ці кошти мають стати ресурсом для розвитку сфери туризму безпосередньо на місцях. Утворюватимуть їх виконавчі органи місцевого самоврядування у складі місцевих бюджетів за рахунок туристичного збору, цільових та інших добровільних внесків підприємств, установ, організацій та громадян. Використовуватися гроші будуть виключно для реалізації пріоритетів країни в галузі туризму.

Автори законопроєкту пропонують також закріпити на законодавчому рівні обов’язкові умови договору та розмежування відповідальності турагентів та туроператорів і визначення стандартів для туристичної сфери.