Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Вчителям запропонують добровільне страхування від COVID-19

Міністерство освіти і науки підписало меморандум про співробітництво зі страховими компаніями, щоб забезпечити для освітян страхування здоров’я, у тому числі від захворювання на СОVID-19.

Відповідні листи з врахуванням у роботі відправили керівникам закладів освіти, передає МОН.

Там наголосили, що у зв’язку зі зростанням кількості виявлених хворих на коронавірус, МОН підписало меморандум, який спрямований на забезпечення учасників освітнього процесу доступними та якісними послугами у сфері добровільного страхування здоров'я.

Страхові компанії зобов'язалися розробити доступні програми добровільного страхування для сфери освіти та за потреби корегувати їх,
– запевнили у Міносвіти.

До слова, раніше т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет сказав, що коштів на страхування вчителів не передбачено, але МОН в рамках перерозподілю видатків в розмірі 540 мільйонів гривень хоче спрямувати їх на засоби по боротьбі з коронавірусом.

 

Нагадаємо, страхова компанія "Рідна" пропонує доступні програми страхування від захворювання на коронавірус СОVID-19 для дітей, школярів та вчителів. Дізнавайтеся, будь ласка, подробиці у наших фахівців.