Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування нерухомості: особливості та користь

Захистити нерухоме майно можна різними способами. Деякі встановлюють сигналізації, спеціальні решітки на вікна, а також протипожежну систему. Інші наймають охоронців, які стежать за будівництвом.

Але повністю убезпечити нерухомість досить складно. В цьому випадку залишається один вихід - страхування нерухомого майна.

Укладення договору зі страховою компанією дозволяє компенсувати всі витрати на відновлення і усунення наслідків непередбаченої ситуації.

Особливості страхування нерухомості

Перед тим як звернутися в страхову компанію, варто вивчити всі нюанси договору. Почнемо з визначення поняття нерухомості. Під дане поняття, крім будинку, підпадають також інші елементи:

- конструкції (підлога, стіни, стеля);
- інженерні комунікації;
- внутрішня і зовнішня обробка;
- дах (для житлових будинків).

Під час укладання угоди важливо перевірити згадування всіх цих компонентів в договорі. Це вбереже вас від проблем з виплатами надалі. Якщо у вас приватний будинок, то обов'язково включайте в список також зовнішню (фасадну) обробку.

Компанії надають відразу кілька страхових пакетів, які відрізняються вартістю і умовами. На основі обраного пакета буде виплачуватися компенсація після настання страхового випадку. Це може бути удар блискавки, пожежа, затоплення, задимлення, вибух, крадіжка або пошкодження в результаті стихійного лиха тощо.

Користь страхування нерухомості

Для багатьох українців питання страхування нерухомого майна зовсім не актуальне, оскільки вони не бачать в цьому користі. Але практика європейських країн показує, що такий вид захисту майна є досить ефективним. Поліс мінімізує негативні наслідки ситуацій, які складно передбачити. Він буде корисний як для власників майна, так і орендарів.

Після укладення договору оренди відповідальність за нерухоме майно переходить до орендаря. Якщо оформити страхування нерухомого майна, то можна уникнути багатьох неприємних ситуацій.

Про страховку необхідно подумати заздалегідь. Особливо це стосується тих випадків, коли вам необхідно виїхати на тривалий період і немає знайомого або родича, який міг би доглянути за житлом.

Якщо ніхто не зможе доглядати за нерухомим майном, то страховка стане оптимальним рішенням. Вона дозволяє отримати компенсацію навіть у разі неправомірних дій третіх осіб (крадіжок, грабежу тощо).

Щоб отримати поліс, потрібно звернутися в надійну страхову компанію і оформити відповідний договір. Після цього ви будете мати повне право на отримання страхових виплат.