Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Електронний європротокол можна буде оформити через додаток

Експертна група Моторного (транспортного) страхового бюро України обрала insurtech-проект «Мій поліс» для оформлення електронного європротоколу.

Як повідомили ЗМІ в МТСБУ, мобільний додаток «Мій поліс» допоможе перевести страховий поліс з паперового носія в електронний вигляд, а також буде сприяти подальшому розширенню кількості користувачів європротоколу.

"Нашим проєктним офісом і експертною групою з відбору кращих стартапів був визнаний переможцем першого відбору стартап молодих програмістів "Мій поліс", готове рішення для смартфонів iOS і Android з функцією електронного європротоколу і оцифровки паперового полісу. Була проведена експертиза цього програмного продукту і зроблено висновок про його повну придатність для практичного застосування. Чудова ідея, яка дозволить спростити заповнення європротоколу і поступово позбавлятися від паперових бланків", - відзначає генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко, слова якого наводяться в пресрелізі.

У планах Бюро - проведення інформаційної кампанії для страховиків та їхніх клієнтів з тим, щоб найбільш повно розповісти про переваги мобільного додатка «Мій поліс».


У МТСБУ з кінця 2019 року створено інноваційний хаб для Insurtech-стартапів, орієнтованих на автострахування та безпеку дорожнього руху.

«Ми чекаємо на нові звернення від стартапів, які хочуть активно долучитися до процесу інноваційного розвитку сфери страхування. Ми зацікавлені, щоб до хабу долучалися проекти різних напрямків для всебічної цифрової трансформації галузі», - прокоментував Володимир Шевченко.