Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Для працівників ЖКГ у Києві запровадять обов’язкове медичне страхування

У столиці мають намір запровадити обов’язкове медичне страхування окремих працівників житлово-комунального господарства.

Відповідне рішення підтримала постійна комісія Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Щоденно у Києві працюють тисячі комунальників, які забезпечують утримання в належній чистоті закріплених за ними територій. Люди знаходяться в постійній зоні ризику по розвитку респіраторних хвороб, дерматологічних захворювань, захворювань опорно-рухового апарату. А в період пандемії загрози для здоров’я працівників ЖКГ тільки збільшуються, кажуть депутати.

«У період пандемії з потребою додаткового захисту зіштовхнулися не тільки медики, а й комунальники. Вони проводили санітарну обробку поверхонь  у будинках, прибирали під’їзди, користувалися спеціальними хлоровмісними розчинами для дезінфекції. І в поза карантинний час вони мають підвищені ризики для зараження на роботі через регулярні контакти, в тому числі з побутовими відходами. Медичне страхування має стосуватися насамперед тих посад, де є загроза професійних захворювань і травмування», – зазначив співавтор відповідного рішення, депутат Київської міської ради Вадим Сторожук.

Метою даного рішення є якісне медичне забезпечення працівників ЖКГ, підвищення їхньої соціальної захищеності та престижності праці.