Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування відповідальності велосипедистів - нові можливості в умовах пандемії

Карантин спричинив велобум у світі: ровери викуповують з магазинів одразу ж, як ті прибувають.

На тлі поширення коронавірусу, світ зіткнувся із дефіцитом велотранспорту, пише Financial Times. Заборона громадського транспорту призвела до колосального попиту на засоби мобільності. Чимало магазинів по всьому світу продають велосипеди одразу ж після прибуття нової партії.

Наприклад, у Франції онлайн-продажі велосипедів зросли на 350%. Компанії-постачальнику Decathlon довелося викуповувати вживані велосипеди, ремонтувати їх в майстернях мережі і тоді продавати.

Ситуацію пояснюють нестачу цього виду товарів із тим, що Китай та Тайвань, які завжди були двома найбільшими виробниками велосипедів у світі, з початком пандемії, значно скоротили обсяги виробництва.
Ще одна причина значного інтересу до байків - стимулювальні заходи від влади у різних країнах.

Згідно з даними аналітиків ресурсу Автоконсалтинг, в Україні обсяги продажу велосипедів за березень-червень 2020 року зросли вдвічі.

В Україні інтерес до велотранспорту продовжує зростати, але інфраструктура за ним не встигає: столичні велосипедисти мінімально захищені на дорогах загального користування. Через брак інфраструктури, нехтування правилами дорожнього руху водіями автомобілів, нерідко велосипедисти потрапляють у ДТП. Тільки у Києві за минулий рік на дорогах загинули 137 велосипедистів.

Ще одна проблема, яка може спіткати веловласників - крадіжки. Допомогти із захистом допоможе страхування, але воно досить непопулярне навіть у розвинених європейських країнах. Наприклад, за даними ЗМІ, в 2019 році тільки 1% власників велосипедів у Великобританії мали відповідний страховий поліс.

Зі зростом кількості велосипедистів на дорогах страхування стає більш актуальним, особливо комплексні програми страхування.

Комплексний страховий захист для велосипедистів від СК "Рідна" передбачає дві страховки за ціною однієї:

"ВелоКАСКО": страхування велосипеда на випадок втрати або пошкодження в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, в тому числі викрадення, крадіжки або розбою;

“Велоцивілка”: страхування відповідальності велосипедиста на випадок спричинення шкоди майну третіх осіб внаслідок ДТП.