Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Для страхування автомобілів Tesla створять власну страхову компанію

Американський виробник електромобілів Tesla планує створити велику страхову компанію для своїх клієнтів.

Як повідомляє Business Insider, про це на зустрічі з інвесторами заявив співзасновник і гендиректор компанії Ілон Маск.

Tesla буде використовувати дані з бортових комп'ютерів своїх автомобілів, аби з'ясувати стиль водіння власників.

На основі цієї інформації компанія визначить ймовірність попадання водія в аварію і розрахує для нього персональний страховий тариф.

Чим агресивнішим буде кермування, тим дорожчою виявиться страховка, повідомив Маск.

ЗМІ пишуть, що багато років водії скаржилися на високі ставки по страховці електромобілів Tesla, в основному через більш високу вартість ремонту машин.

Вперше компанія заговорила про власний сервіс автострахування в квітні минулого року, а кількома місяцями по тому спробувала запустити послугу в Каліфорнії, однак закрила її за лічені години.

«Ми створюємо щось велике – щось на зразок великої страхової компанії», – заявив Маск інвесторам на нещодавній зустрічі, на якій порадував їх четвертим поспіль прибутковим кварталом, найуспішнішим за історію компанії.

«У кінцевому підсумку ми хочемо прийти до того, щоб Tesla Insurance могла використовувати дані, зібрані автомобілем, в профілі водія, щоб розуміти кореляції та ймовірності аварії і оцінити щомісячний страховий внесок для цього клієнта», – пояснив він.

Очевидно, що компанія знає про власників своїх машин все, що тільки можна дізнатися. І на основі цих даних, зібраних цілодобово з першого дня експлуатації машини, здатна досить точно прогнозувати ймовірність будь-яких проблем – від аварій до утоплення батарей і отримання механічних пошкоджень.

Видання пише, що нова ініціатива Маска, очевидно, призведе до революційних змін на ринку автострахування – у міру розширення парку підключених машин їх страхування стане бізнесом автовиробників, а не сторонніх страхових компаній.

Маск вже запросив працювати в компанію актуаріїв і повідомив, що перші страхові плани стануть доступні в деяких штатах, швидше за все, в кінці року.