Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Пандемія викликала зростання продажів електронної "автоцивілки"

Кількість електронних договорів ОСЦПВ у першому півріччі 2020 року зросла на 224% і склала понад 1,3 млн. штук.

Премії перевищили 1,12 млрд. грн. (+ 288%). При цьому у 2-му кварталі в порівнянні з 1 кварталом 2020 кількість е-полісів збільшилася на 42% і склала майже 780 тис. шт.

Про це йдеться у звіті МТСБУ.

Загальна кількість електронних договорів, укладених з початку роботи системи (лютий 2018) досягла позначки 2,7 млн. шт. Сума премій склала майже 2,2 млрд. грн.

На ТОП-20 страховиків припадає 86,3% від загального обсягу премій (967,1 млн. грн.) та 87,7% загальної кількості укладених електронних полісів (1,14 млн. шт.).

"Електронні сервіси, які працюють в ОСЦПВ, зіграли особливу роль під час карантину, коли українці відчули, що від можливості віддалено укласти договір або оформити ДТП безпосередньо залежить безпека і здоров'я, - зазначив Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко. - Ситуація, пов'язана з пандемією і її наслідками, мотивувала нас ще більше сфокусуватися на подальшому впровадженні цифрових інновацій".

Ринок ОСЦПВ у найближчі роки повинен навчитися виконувати свою основну функцію - створювати страховий захист для автовласників - новим способом, на основі цифрових технологій. Електронні сервіси вже ефективно працюють і їх необхідно інтегрувати разом з новими рішеннями в єдину цифрову платформу автострахування. Зокрема, серед важливих кроків до цієї мети МТСБУ розглядає можливість поступового введення віддаленого врегулювання страхових подій в ОСАГО.