Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Паводки на Заході України завдали 234 млн. грн. збитків

Паводки в західних областях України, за інформацією Державного агентства автомобільних доріг України ( "Укравтодор") і місцевих служб автомобільних доріг, завдали 234 млн грн збитків Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській і Чернівецькій областям.

У Чернівецькій області - для ліквідації наслідків стихії було залучено 53 одиниці техніки та 70 співробітників служб, також були задіяні місцеві жителі, які приєдналися до розчищення доріг. В Івано-Франківській - зруйновано 190 км доріг, пошкоджено - понад 400 км. Крім того, зруйновано 90 мостів і 130 пошкоджено, а також пошкоджено майже 2 тис. берегових укріплень.


Всього у 4-х областях постраждало понад 10 тисяч житлових будинків, дев'ять об'єктів соціальної та побутової сфери, затоплені більше 3000 підвалів, понад 13 тис. присадибних ділянок.

Кабінет Міністрів виділив 672 млн грн з резервного фонду бюджету на боротьбу з наслідками паводку на заході України. Гроші призначені "для надання допомоги населенню та першочергових невідкладних аварійно-відновлювальних заходів".

В Івано-Франківській області від негоди постраждали 85 населених пункти в 15 адміністративних районах, підтоплено 4596 житлових будинків, пошкоджено 427 км автодоріг, зруйновано 90 мостів і 110 км автодоріг.
У Закарпатській області через інтенсивні опади та підняття ґрунтових вод були підтоплені 70 дворогосподарств, 40 гектарів пасовищ, а також кілька доріг місцевого і федерального значення. У Чернівецькій області прорвана дамба, підтоплені 28 дворогосподарств, пошкоджено дорогу регіонального значення. У Львівській області затоплено 100 житлових будинків, 105 господарських споруд, два магазини і клуб-бібліотеку.

Міністерство закордонних справ України звернулося до держав-партнерів і штаб-квартир міжнародних організацій з проханням про допомогу в подоланні наслідків повені на заході країни.
МЗС розраховує на підтримку партнерами зусиль уряду України щодо захисту життя і здоров'я людей, об'єктів критичної інфраструктури, зменшення негативного впливу природного лиха на господарську діяльність.

Червневий паводок в 2020 році, за словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаль, перевищив за масштабами паводок 2008 року, який вважався найсильнішим за півстоліття. На піку паводка 28 липня 2008 року були підтоплені понад 40 тисяч будинків і 33 тисяч га сільгоспугідь. Були пошкоджені сотні мостів, розмито 680 км доріг. Збитки оцінювалися в 3-4 млрд грн.

Нагадаємо, що в травні 1970 року на території Закарпаття сталася сильна повінь, обумовлена інтенсивними дощами, коли рівень води в Тисі підвищився на 5-6 метрів. Тячів тоді затопило, прорвало дамбу, житловий фонд був пошкоджений на 90%, загинули люди.

За матеріалами: Форіншурер