Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Пандемія стане каталізатором розвитку цифрових технологій у страхуванні

Пандемія Covid-19 стане каталізатором впровадження цифрових технологій у страхуванні і виведе на перший план фахівців з управління ризиками, які зможуть визначати стратегію подолання компанією подібної проблеми.

Такий висновок зроблено у звіті британської Cass Business School, що входить в топ кращих бізнес-шкіл Європи.

Зі звіту стало відомо, що страхові компанії часто зосереджуються на внутрішніх цифрових стратегіях, залишаючи без уваги зовнішню інтеграцію в секторі управління ризиками.

Згідно зі звітом, кожен третій фахівець з управління ризиками в страхових компаніях або не розглядав плани щодо цифрової трансформації, або не зміг реалізувати їх.

З огляду на ситуацію, що склалася з пандемією і необхідністю підтримки безперервності бізнесу, автори звіту рекомендують змінити традиційне сприйняття ризику, і у компаній повинен бути фахівець, який би міг грамотно управляти і реагувати на виникаючі ризики.

«Необхідно приділяти більше уваги реалістичним стрес-тестам і плануванню сценаріїв, в яких розглядається можливість другого спалаху COVID-19 і майбутніх пандемій», - йдеться у звіті.

Крім пандемії, на думку авторів звіту, страховики не повинні ігнорувати інші види ризиків - кібернетичні інциденти і природні катастрофи.