Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК "Рідна" взяла участь у Зборах Асоціацїї "Страховий бізнес"

Керівництво страхової компанії «Рідна» взяло участь у загальних Зборах Асоціації «Страховий бізнес», які відбулися днями у Києві.

Учасники Асоціації обговорили питання стану та розвитку ринку страхування і підсумки роботи об’єднання за 2019 рік - першу половину 2020 року.

Протягом цього періоду значна увага у діяльності Асоціації була приділена побудові взаємодії та комунікацій з НБУ як майбутнім регулятором ринку страхування, опрацюванню ключових для галузі стратегічних, законодавчих і регуляторних документів.

Асоціація доклала значних зусиль для ініціюванню та опрацюванню проектів законів, що спрямовані на розвиток ринку, перетворення страхування на дієвий механізм допомоги бізнесу і суспільству (щодо запровадження страхування відповідальності за пожежі, страхування відповідальності лікарів, страхування медпрацівників від COVID-19 тощо).

Після жвавої дискусії учасники Зборів визначили пріоритетні напрямки подальшої роботи АСБ. Серед основних цілей роботи об’єднання на поточний рік – консолідація зусиль представників ринку задля вирішення стратегічних питань роботу галузі, активна участь у системній модернізації законодавчої бази, адвокація бізнесу та кроки з недопущення надмірного тиску на бізнес, послідовна побудова взаємодії з новим регулятором.

АСБ - найбільше об’єднання за кількістю страховиків (34 компанії).