Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Близько 60% батьків вважають за необхідне відкладати гроші на підтримку дітей

Понад 60% мешканців великих і середніх міст вважають за необхідне відкладати гроші на підтримку дітей. Такої думки дотримуються і молоді батьки, і зрілі люди.

Найпоширеніша мета накопичень - оплата освіти і покупка дітям квартири. Це з'ясували страховики напередодні Міжнародного дня захисту дітей.

Жінки більш схильні до накопичень для дитини. На питання «Чи вважаєте ви за потрібне збирати гроші на підтримку дітей?» позитивно відповіли 65% представниць прекрасної статі. Частка чоловіків, які вважають за необхідне відкладати для дітей, теж доволі висока - 60%.

Батьки намагаються дати дітям не тільки любов і увагу. Природне прагнення - фінансово забезпечити майбутнє дітей. Тим батькам, які вважатимуть за потрібне це робити, краще починати збирати якомога раніше, кажуть страховики. Хороший інструмент для цього - накопичувальне страхування життя.

Регулярно відкладаючи на накопичувальне страхування життя навіть незначні суми, до потрібного часу вдасться накопичити достатню суму для будь-якої мети - щоб оплатити вищу освіту або, наприклад, передати стартовий капітал молодій сім'ї в день весілля. Накопичувальна манера поведінки батьків навчить грамотному і відповідальному ставленню до особистих фінансів і дітей, причому з ранніх років.

Відкладати гроші для дітей вважають правильним батьки різного віку. У групі опитаних від 18 до 30 років збирати для дитини вважають за потрібне 64%. Серед громадян віком від 30 до 40 років цієї точки зору дотримуються 67%. Найбільшою мірою схильні до накопичення для дітей ті, кому сьогодні від 40 до 50 років, - це 78% респондентів з цієї вікової групи. З цим також згодні 48% батьків у віці від 50 до 60 років і 37% тих, хто старше 60.

Учасників опитування, готових збирати для дітей, попросили також назвати цілі накопичень. 70% повідомили, що готові відкладати гроші на освіту дітей, 53% - щоб купити дитині квартиру. 14% опитаних вважають за потрібне збирати, щоб у дітей були гроші, коли вони виростуть, 12% - на лікування, а 8% - щоб передати гроші у спадок.

Жителі різних міст по-різному оцінюють і суми накопичень, які забезпечили б майбутнє їхніх дітей. Найвищі оцінки достатніх накопичень для дітей в столицях.

В цілому, підтримка дітей старшим поколінням - поширене явище: 40% учасників опитування мають дорослих дітей, допомагають їм матеріально, а 44% представників молоді і людей середнього віку повідомили, що отримують допомогу від батьків і старших родичів.

За матеріалами: Форіншурер