Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Кому потрібна страховка та як її вигідніше оформити

Необхідність страхування життя і здоров’я, майна та відповідальності викликає захват далеко не у всіх. А ситуації з невиплатами, що регулярно виникають у нашій країні, ентузіазму не додають.

І тим не менше, страхування міцно увійшло в життя українців. НВ Бізнес писав, що за 2019 рік українські страховики виплатили 3 млрд гривень тільки за договорами медичного страхування, а це один з не найбільш популярних видів.

Набагато більший сегмент займають обов’язкові види страхування, яких у нас, згідно із Законом України "Про страхування"  37 видів. Правда, найпопулярнішим залишається обов’язкове страхування автоцивільної відповідальності - або ОСЦПВ.

У минулому році воно принесло страховикам більше 13 млрд гривень.

Кому варто задуматися про страховку життя і здоров’я?

Всім. Справа в тому, що форс-мажорні ситуації мають властивість виникати несподівано. А найчастіше проблеми, пов’язані зі здоров’ям або навіть життям, вимагають великих матеріальних витрат. На цей випадок варто мати накопичення, але у багатьох українців просто їх немає - принаймні, в достатній кількості.

Припустимо, все передбачити неможливо, але основні ризики все ж варто взяти до уваги. Наприклад, станом на 22 травня Covid-19 вже діагностовано у більш ніж 20 тис. українців. Багато страхових компаній і банки вже давно пропонують застрахуватися на випадок цієї хвороби.

Страхування майна, житла

Це не найпопулярніший вид страхування в Україні. А ось в Європі застраховано половина будинків і квартир. І не дарма: витративши великі гроші на облаштування свого житла, потрібно убезпечити себе від ризиків по-максимуму. Так, класичне страхування житла включає в себе виїзд експертної комісії і оцінку майна. Зате в цьому випадку ви зможете убезпечити себе від ризиків у тривалій перспективі. І така страховка обійдеться відносно недорого.

Другий тип страхування житла — експрес-страховка. В цьому випадку процедура значно спрощена. Тут тариф буде вищим, ніж у класичного, а оформляється поліс на більш короткий термін. Але це хороший вихід на випадок короткочасної відсутності на кшталт відпустки, відрядження, лікування.

Основні ризики, які покриває страховка майна:

- пошкодження водою в разі аварії водопроводу або каналізації, а також гасіння пожежі
- вибух котлів або газопроводу
- влучення блискавки або пожежа
- стихійні лиха: ураган, повінь, зсув, падіння дерев
- протиправне втручання третіх осіб
- відповідальність перед сусідами.


Страхування авто

Обов’язкове страхування автоцивільної відповідальності сприймається багатьма власниками автомобілів як надокучлива необхідність і неприємні витрати. Однак це реальний спосіб отримати відшкодування збитку в разі ДТП. Стан українських доріг і стиль кермування багатьох українців змушують задуматися не тільки про ОСАГО, але і про КАСКО.

Дорогий автомобіль потребує великих витрат в разі пошкодження. І не варто забувати про викрадення. Оформлення КАСКО — одне з кращих рішень, особливо, якщо ви залишаєте машину під будинком або на парковках.

До речі, КАСКО покриває збитки, що виникли не тільки при ДТП або викраденні, а й у разі стихійних явищ: граду, падіння дерев або попадання блискавки.

Крім того, про КАСКО варто задуматися водіям з невеликим стажем — ймовірність ДТП в цьому випадку трохи вища, ніж у досвідчених автолюбителів, а сума виплати покриє більше ймовірних збитків.

Туристичне страхування

Варто також застрахувати себе від ризиків в подорожі.

Стандартна туристична страховка включає в себе ризики нещасного випадку і покриття витрат на медицину. Однак багато страхових компаній пропонують розширений пакет послуг, який передбачає втрату багажу або документів, скасування рейсу і оплату юридичної допомоги.