Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Водіям на замітку: як часто потрібно дезінфікувати авто

Водіям розповіли про правильну дезінфекції авто в умовах пандемії COVID-19

Автомобілісти в Україні в період карантину через коронавірус можуть їздити в особистому транспорті без масок, на відміну від пішоходів в громадських місцях.

При цьому важливо враховувати і частку ризику - адже інфекція, випадково занесена в салон машини, здатна жити на поверхні до трьох днів, кажуть фахівці.

В умовах пандемії COVID-19 експерти відзначили високу важливість підтримувати чистоту в авто, правильно і своєчасно проводити дезінфекцію.

Для цього можна використовувати антисептик, який бажано мати не тільки в кишені одягу, а й в бардачку біля запасних масок.

Дезінфекцію краще проводити кожен раз, коли закінчуєте / починаєте поїздку, а якщо ви в дорозі буваєте щодня, то мінімум два рази на день.

Для початку потрібно розприскати антисептик по салону. Ретельно обробляти експерти рекомендують кермо, сидіння, підлокітник, важіль перемикання передач, бардачок. Про це пише "Автотема".

Потім необхідно на 5-8 хвилин вийти з авто - його необхідно добре провітрити, щоб запах антисептика не залишився в салоні.

Після цього спиртовою серветкою слід ретельно протерти всі поверхні, з якими відбувається контакт під час експлуатації. Запах спирту не менш стійкий – провітрити автомобільний салон доведеться ще раз.