Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страховики поліпшили якість своєї роботи - МТСБУ

Страхові компанії - члени Моторного (транспортного) страхового бюро - стали швидше регулювати показники роботи і значно поліпшили її якість у порівнянні з четвертим кварталом 2019 року.

За даними МТСБУ показники діяльності страхових компаній-членів Бюро за результатами 4-го кв. 2019 р. та графічним інформером «світлофор» - страховики стали швидше врегульовувати та покращили якість роботи.

За цей період страховики уклали понад 1,9 мільярда договорів, загальна сума страхових платежів за якими склала майже 1,4 мільярда гривень.

Врегульовано майже 38,8 тисячі вимог постраждалих в ДТП, за якими виплачено страхових відшкодувань на загальну суму майже 705,2 мільйона гривень.

Середній термін врегулювання страхових вимог за шкоду, заподіяну майну, склав 70 днів (для вимог, врегульованих в термін до 365 днів), істотно скоротившись (на 7 днів) у порівнянні з попереднім кварталом.

В рамках системи прямого врегулювання збитків середній термін отримання виплати становить 47 днів, він зменшився на 12 днів.

Загалом, протягом 2019 року цей показник щоквартально знижувався. Частка звернень за відшкодуванням, що врегульовані в термін до 60 днів, склала майже 62,7%, до 90 днів - 75,1%, до 120 днів -81,7%.