Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Водіям на замітку: коли можна скористатися європротоколом при оформленні ДТП?

З огляду на епідеміологічну ситуацію, українцям радять мінімізувати контакти.

У разі ДТП варто використовувати європротокол (краще – електронний), а не викликати поліцію. Нагадаємо, за яких умов ним можна скористатися:

-          відсутні травмовані (загиблі) люди,

-          водії-учасники ДТП мають поліси автоцивільної відповідальності,

-          наявна згода водіїв транспортних засобів - учасників ДТП щодо її обставин,

-          у водіїв відсутні ознаки алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів.

Увага! У разі невиконання хоча б однієї з зазначених умов, виклик відповідного підрозділу Національної поліції для оформлення ДТП є обов’язковим.

Важливо пам’ятати, що при оформленні європротоколу страхове відшкодування лімітоване, максимальна сума, яку відшкодує страховик, -  50 000 грн.

Тому, якщо ви вважаєте, що ремонт автівки коштуватиме більше 50 тис. грн, або не можливо виконати хоча б одну з умов для врегулювання за європротоколом, викликайте поліцію на місце ДТП.

Якщо європротокол буде складено не правильно чи не правомірно, вінуватцеві ДТП доведеться відшкодовувати збиток власним коштом (компенсувати страховику).

Додаткові умови для застосування європротоколу:

-  Транспортні засоби обох учасників ДТП повинні мати чинні поліси внутрішнього страхування. Якщо будь-який ТЗ забезпечений полісом іноземного страховика, необхідно використовувати паперовий бланк Європротоколу або викликати поліцію.

-  Водії повинні мати при собі справні мобільні телефони. Хоча б один з учасників ДТП повинен мати з собою пристрій (смартфон, планшет, ноутбук) з фотокамерою та доступом в інтернет.

-  Ідентифікаційні дані про страхувальника (коди  ІНПП або ЄДРПОУ) та про забезпечений  транспортний засіб (номерний знак, марку та модель) мають бути зазначені в полісі та коректно внесені  в єдину централізовану базу даних  МТСБУ.

Кермуйте відповідально та бережіть себе!