Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Захистіть себе: пропонуємо страхування від коронавірусної хвороби (COVID-19)

У складний для всього світу час як ніколи потрібна страхова підтримка. Страхова компанія «Рідна», з огляду на обставини, розробила соціальну програму страхування від захворювання на коронавірусну інфекцію «36,6».

Договір страхування передбачає виплату в разі діагностування та лікування від коронавірусу в умовах стаціонару, а також передбачає повернення частини страхового платежу за вирахуванням встановлених законодавством податків, зборів на резервний рахунок клієнта, якщо застрахована особа не захворіє.

Переваги страхової програми «36,6»:
- Ви та ваші близькі отримуєте матеріальну підтримку саме тоді, коли найбільше цього потребуєте – протягом трьох робочих днів після надання документів, що підтверджують діагноз та госпіталізацію, а не після завершення лікування;
- Ви отримуєте страхову виплату одразу в розмірі страхової суми незалежно від тривалості, результатів лікування;
- відсутні вікові обмеження, а тому Ви можете застрахувати не лише себе, своїх дітей, але й батьків похилого віку;
- у разі якщо Ви не захворієте, значна частина сплаченого страхового платежу може бути в подальшому використана для придбання інших страхових продуктів.

Оплата страхового захисту – інвестиція на майбутнє: Ви  або отримаєте страхове відшкодування, або зарезервуєте гроші для придбання інших страхових послуг.
«36,6» - це наш внесок у соціальну допомогу українцям у складній ситуації.

Умови страхової програми «36,6»:

Cтрахова сума до 30 000 грн., страховий платіж – від 100 грн.

Наприклад:
Варіант 1: Страхова сума 15 000 грн., страховий платіж 1500 грн.

Варіант 2: Страхова сума 25 000 грн., страховий платіж 2500 грн.

Термін дії договору страхування – 3 місяці. Початок дії договору страхування – одразу після сплати страхового платежу.

Без вікових обмежень.

Умови страхової виплати:

Страхова виплата здійснюється протягом 3 робочих днів після подання документів, що підтверджують діагностування коронавірусної хвороби (COVID-19), за умови госпіталізації та лікування в стаціонарі (при важкому перебігу захворювання, при виникненні ускладнень, у разі смерті, спричиненої коронавірусною інфекцією).
Виплачується страхова сума повністю, без будь яких відрахувань.

Якщо страховий випадок не настане:

Частина страхового платежу (за вирахуванням встановлених законодавством податків, зборів) залишаються на бонусному рахунку клієнта в СК «Рідна» та протягом  одного року після завершення дії договору страхування від коронавірусної хвороби може бути використана як знижка на страхові платежі на добровільні види страхування (КАСКО, туристична страховка, страхування майна, страхування від нещасного випадку, страхування професійної відповідальності, страхування водного транспорту тощо).

Страховий захист від коронавірусу - своєчасне рішення, створене з турботою про клієнтів компанії. У непростій для всього світу епідеміологічній ситуації додатковий захист для себе і близьких вкрай необхідний для вашого спокою та впевненості.

Контактні дані для оформлення договору страхування чи отримання більш детальної інформації:

095-696-45-43;
067-342-70-90

«36,6» - з турботою про клієнтів.

Ліцензія на право провадження страхової діяльності у формі добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби, видана Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (розпорядження № 2850 від 24 листопада 2015 року); реєстраційний номер в Державному реєстрі фінансових послуг - 11101920.