Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

За перший тиждень карантину різко зросли продажі нових авто

Продажі нових легкових автомобілів за перший тиждень карантину в Україні (16-22 березня), в середньому виросли на 74% в порівнянні з "докарантинним" тижнем (9-15 березня).

Про це повідомив гендиректор інформаційно-аналітичної групи Auto-Consulting Олег Омельницький.

"Минулий карантинний тиждень у багатьох операторів приніс зростання числа продажів нових автомобілів на 74% в порівнянні з "докарантинним" тижнем. Тут зіграли свою роль коливання гривні, маркетингові акції у операторів і загальний ажіотаж, і чутки про майбутній дефіциті автомобілів", - написав Омельницький в Фейсбук .
За його даними, на цій хвилі ряд операторів фіксували зростання продажів на 30-90-121%.

"Але до кінця тижня зростання видихалося. Стали закривати автосалони і переходити на продажі (вірніше консультації) в онлайн. Результати не змусять себе чекати", - вважає експерт.

В цілому, за його даними, за 21 день березня продажі нових легкових авто зросли на 36% у порівнянні з лютим поточного року, легких комерційних - на 17%.

Як повідомлялося, за підсумками січня-лютого 2020 року авторинок показав приріст до аналогічного періоду 2019 року на 26%.

Купуєте новий автомобіль? Подбайте про його надійний страховий захист. КАСКО від СК "Рідна" - саме те, що вам потрібно. Не зволікайте!