Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Чи покривається коронавірус туристичним страхуванням?

Застраховані туристи, які виїхали за кордон, запитують страховиків, що робити, якщо лікарі підозрюють коронавірус? Страхова компанія "Рідна" повідомляє клієнтів, що захворювання на коронавірус COVID-19 покривається туристичної страховкою так само, як будь-які інші спричинені вірусами захворювання (ГРВІ).

Тобто, якщо турист, застрахований у СК "Рідна" вирушив у заздалегідь сплановану подорож за кордон і там у нього з'явилися симптоми або було підтверджено інфекування коронавірусом, медичні витрати, лікування буде покриватися турстраховкою у межах, вказаних у полісі.

Коронавірус - те саме, що і ГРВІ. Базова турстраховка включає лікування в лікарнях від цих захворювань, від грипу. У таку страховку входить оплата амбулаторного та стаціонарного лікування, медичне транспортування.
Однак, страховка не покриє витрати мандрівника на лікування від коронавірусу, якщо у нього немає підтверджуючих медичних документів.


Але є певні обмеження по території дії полісу туристичного страхування. Зокрема, договір передбачає винятки дії в країнах або окремих територіях країн, в які не рекомендується в'їзд Міністерством закордонних справ України.

Наприклад, на даний час МЗС не рекомендує відвідувати КНР, Італію, деякі регіони Японії.

Також український МЗС поінформував про небажаність відвідувати іранські міста Тегеран, Кум, Арак і Гилан, де виявлені вогнища коронавирусной інфекції.

Крім того, МЗС радить уникати деякі регіони у Франції (Oise, Somme, Haute Savoie, Alpes Maritimes).

Всі українські поліси страхування туристів дійсні, тому страховики просять туристів зберігати спокій і не піддаватися паніці. Однак мандрівникам рекомендується стежити за повідомленнями МЗС України. Поїздка в країну, не рекомендовану МЗС, може стати причиною відмови у виплатах.

Як захиститися від інфікування коронавірусом?

- Уникайте близького контакту з тими, хто має лихоманку або кашель;
- Не торкайтеся до обличчя або очей немитими руками;
- Часто мийте руки з милом (30 секунд) або обробляйте дезінфікуючими засобами;
- Ретельно готуйте їжу, зокрема м'ясо та яйця;
- Уникайте незахищеного контакту з дикими і домашніми тваринами.