Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нацкомфінпослуг виключила двох страховиків з Держреєстру фінустанов

Нацкомфінпослуг прийняла рішення про виключення з Державного реєстру фінансових установ України страхового товариства «Глобус» (м.Київ) та страхової компанії «Cкiфiя» (м.Київ).

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на дані Нацкомфінпослуг, розпорядженнями №№ 412 і 413 від 3 березня 2020 року страхове товариство з обмеженою відповідальністю «Глобус» і страхова компанія «Скiфiя» виключені з Державного реєстру фінансових установ України.

Рішення було прийняте після розгляду заяв страховиків про виключення їх з Державного реєстру фінансових установ України.

Раніше повідомлялося, що було анулювано ліцензії на здійснення господарської діяльності з надання фінансових послуг, видані ПрАТ «Страхова компанія «Скiфiя» (м.Київ). Відповідно до розпорядження Нацкомфінпослуг, у СК «Скіфія» анульовані 13 ліцензій на обов'язкові види страхування і 7 ліцензій на обов'язкове страхування.

Розпорядженням від 11 січня Нацкомфінпослуг анулювала 12 ліцензій СТ «Глобус» на добровільні види страхування і 8 - на обов'язкові.
У грудні минулого року акціонери страхової компанії «Українська страхова група» затвердили угоду про приєднання СТ «Глобус» до СК «Українська страхова група» (Київ).