Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК "Рідна" має спеціалізовану ліцензію на страхування арбітражних керуючих

Страхова компанія "Рідна" - одна з кількох компаній, які мають спеціалізовану ліцензію на добровільне страхування цивільно-правової відповідальності арбітражного керуючого за шкоду, яку може бути завдано у зв'язку з виконанням його професійних обов'язків.

Це днями підтвердили у Нацкомфінпослуг у відповідь на запит.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, восени минулого року Кабмін визначив порядок та умови страхування професійної відповідальності арбітражного керуючого.

Відповідну постанову було прийнято на урядовому засіданні 16 жовтня 2019 року.

Перший заступник Міністра юстиції Євген Горовець нагадав, що Кодекс України про процедури банкрутства забороняє арбітражному керуючому здійснювати діяльність без укладання відповідного договору страхування.

Встановлено, що страхування професійної відповідальності арбітражного керуючого буде здійснюватися шляхом укладення договору його цивільно-правової відповідальності.

Загальні умови і порядок здійснення страхування професійної відповідальності арбітражного керуючого за шкоду, заподіяну в результаті ненавмисних дій або помилки під час здійснення ним повноважень, будуть визначатися правилами страхування, що встановлюються страховиком. Такий страховик повинен мати право здійснювати страхову діяльність на території України відповідно до вимог Закону "Про страхування" і отримати ліцензію на здійснення добровільного страхування цивільно-правової відповідальності арбітражного керуючого за шкоду, яка може бути завдана у зв'язку з виконанням його обов'язків.

Мінімальний розмір щорічної страхової суми арбітражного керуючого становить 300 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.