Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Через коронавірус туристи частіше купують страховки "від невиїзду"

У міру того, як зростає невизначеність щодо спалаху коронавіруса, багато іноземних туристів вирішили убезпечити свої майбутні поїздки за допомогою страхових полісів на випадок відміни поїздки з будь-якої причини.

Стандартні поліси туристичного страхування не покривають ризик скасування поїздки через страх заразитися коронавірусом.

Додаткова опція "страхування на випадок відміни поїздки з будь-якої причини" дозволяє отримати відповідний страховий захист. Але за нього доведеться доплатити.

Іноземні страховики відзначають, що через додавання оцпії відміни подорожі з будь-якої причини турстраховка може здорожчати на 40-60%. Але це не зменшує попит.   

«Ми спостерігаємо сплеск продажів полісів з додатковою опцією "відміни поїздки з будь-якої причини",  - каже Стен Сендберг, співзасновник TravelInsurance.com. У січні і лютому цього року продажі таких полісів збільшилися приблизно на 150 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, відзначає Сандберг.

Інші іноземні страхові компанії також відзначають підвищений інтерес до полісів з додатковою опцією, продажі яких зросли більш ніж на 100% за останні кілька тижнів (після того, як стала поширюватися інформація про спалах коронавіруса і його розповсюдження).

Страхуванням від скасування або переривання поїздки зазвичай називаються програми страхових компаній, в якій страховим випадком визнається неможливість здійснити заплановану поїздку за кордон або переривання вже розпочатої поїздки з ряду причин. Перелік ризиків кожна страхова компанія встановлює самостійно, так само можуть бути вказані додаткові умови та нюанси щодо отримання клієнтами страхових виплат.

За матеріалами: Forbes