Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Стало відомо, скільки страховиків пішли з ринку у 2019 році

Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг за 2019 рік закрила 260 небанківських фінансових установ, що на 27,5% більше, ніж роком раніше.

Зняття мораторію на перевірки і активні регуляторні дії по очищенню ринку небанківських фінансових послуг у минулому році забезпечили виведення 260 слабких і ненадійних гравців на фінансово-страховому ринку, що склало близько 12% від кількості піднаглядних Нацкомфінпослуг суб'єктів.

Про це повідомив Член комісії Олександр Залєтов.

В ході наглядової діяльності з Державного реєстру фінансових установ та інших реєстрів, які веде Нацкомфінпослуг, було виключено:

57 страхових компаній і 7 страхових брокерів
110 фінансових компаній
38 ломбардів
24 кредитних спілки
22 лізингодавця
1 НПФ і 1 адміністратор НПФ

Незважаючи на значну кількість компаній, фактично на страховому ринку України основну частку валових премій - 98,1% - акумулюють 100 non-Life страховиків (47,4% всіх non-Life СК) і 96,7% припадає на 10 страховиків життя (43,5% всіх СК "Life").

Дані Регулятора свідчать, що у 2019 році на ринку ризикового страхування був значний рівень конкуренції, в той час як на ринку страхування життя присутній помірна монополізація.

У той же час, незважаючи на скорочення кількості гравців на ринках небанківських фінпослуг, капіталізація, обсяги наданих послуг і фіскальні відрахування ринку істотно зросли. Зокрема, небанківські фінансові установи країни в минулому році сплатили до державного та місцевих бюджетів податок на прибуток в розмірі 1,763 млрд грн, що на 28,3% більше, ніж роком раніше.