Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

У Південній Кореї викладачі можуть застрахуватися від конфлікту

За період з 2010-го по 2018 роки кількість випадків фізичного чи морального насильства по відношенню до викладачів і вчителів у Південній Кореї зросла в 2,5 рази.

Про це ЗМІ відомо з повідомлення Корейської федерації асоціацій вчителів (KFTA), згідно зі звітом якої, у 2008 році зареєстровано 501 випадок порушення прав вчителів в порівнянні з 200 випадками у 2010 році.

Ця тенденція змушує працівників навчальних закладів купувати страховку, яка покриває ризик збитків авторитету вчителя / викладача.

Так, компанія K Non-Life Insurance, що належить Корейській кредитній спілці вчителів (KTCU), запустила спеціальну програму страхування, яка покриває ризики конфліктів зі студентами, школярами або їх батьками.

Страховий поліс в разі підтвердження шкільною радою факту інциденту передбачає виплату страхової суми до 3 млн вон ($ 2,6 тис), а також компенсацію послуг адвоката в рамках судового розгляду.

В Україні вчителям поки не доступні спеціалізовані професійні страховки, але вони можуть застрахуватися від нещасного випадку, придбати медичну страховку або укласти договір страхування життя.