Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК "Рідна" бере участь у конкурсі на страхування пасажирів "Укрзалізниці"

"Укрзалізниця" проводить відкритий конкурс з відбору страховика для надання послуг страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті.

Страхова компанія "Рідна" вдруге бере участь у конкурсі. Минулого року конкурс було визнано таким, що не відбувся. СК "Рідна" подала заяву до Антимонопольного комітету щодо ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції АТ "Укрзалізниця" під час проведення конкурсного відбору компанії-страховика, результати якого так і не було затверджено.

У відповідь на скаргу Антимонопольний комітет зобов’язав "Укрзалізницю" змінити умови конкурсу з відбору компаній для страхування пасажирів.

Новий конкурс буде проходити за трьома лотами.

Лот № 1 - послуги з обов'язкового особистого страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті на маршрутах внутрішнього (міжобласного та міжміського сполучення в межах однієї області) повідомлення;

Лот № 2 - послуги з обов'язкового особистого страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті на маршрутах міжнародного сполучення;

Лот № 3 - послуги з обов'язкового особистого страхування пасажирів від нещасних випадків на залізничному транспорті на маршрутах приміського сполучення.

Термін надання послуги - один рік з дня укладення договору.

На участь у конкурсі подали документи 9 страховиків.