Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

МОЗ напрацьовує закон про обов'язкове страхування відповідальності лікаря

Міністерство охорони здоров'я України займається напрацюванням законопроекту про обов'язкове страхування відповідальності лікаря.

Про це днями повідомила Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька в ході прес-конференції.

За словами міністра, новий закон передбачає обов'язкове страхування відповідальності, яке зможе забезпечити лікарів гарантією від необгрунтованих звинувачень на свою адресу. Також законопроект надає пацієнтам можливість бути захищеними, якщо раптом виникає непередбачена ситуація.

"Це та річ, яка більше буде сприяти нормальному спілкуванню без звинувачень", - сказала Скалецька.

Міністерка зазначила, що після 2014 року, після скасування санітарної служби, так і не вдалось створити нову модернізовано систему. Тож виникає дуже багато запитань, хто та в яких ситуаціях несе відповідальність, хто та яке приймає рішення в епідемічних загостреннях.

"На сьогодні ми вже готуємо відповідь на ці питання, як системи громадського здоров’я – її розвиток. Система профілактичних заходів, звичайно: однією з перших є вакцинація, і дуже добре, що в нас регіони активно включились в цей процес, підіймають важливість і прискорюють кількість вакцинованих і рівень вакцинації покриття. Але цього недостатньо, і точно ми будемо більше працювати", - додала міністр.