Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Зростання світового ринку страхування в 2020 і 2021 роках не перевищить 3%

Глобальне зростання ринку страхування життя і ризикового страхування в 2020 і 2021 роках не перевищить + 3%. Це обумовлено розвивається Азією і Китаєм, які розвиваються.

Про це йдеться у звіті Swiss Re.
У доповіді Sigma прогнозується продовження зростання премій, незважаючи на очікування того, що ріст світової економіки сповільниться в 2020 і 2021 роках. Торговий конфлікт між США і Китаєм виявився набагато більш серйозним, ніж передбачалося страхової галуззю.

Геополітичні події не покращилися. Швидше, ми стали свідками більшої поляризації в усьому світі, що призвело до невизначеності, в тому числі і для бізнесу. Надалі торговий конфлікт між США і Китаєм є головним ризиком для глобального зростання страхового ринку світу поряд з більш низькими процентними ставками.

Swiss Re не очікує будь-яких змін у складній ситуації з процентними ставками найближчим часом і підкреслює необхідність для страховиків поліпшити маржу по страхуванню, оскільки повернення інвестицій стає все більш проблематичним.

В цілому, очікується, що глобальне зростання страхових премій залишиться на рівні близько 3%. У Китаї очікується, що в 2020 році премії ризикового страхування виростуть на 9%, а премії зі страхування життя на 11%.

Експоненціальне зростання приватного медичного сектору в Китаї зі страховими преміями, що виросли на 1500% за останні два роки, свідчить про величезний потенціал. Рівні стійкості на інших ринках, що розвиваються, можуть бути значно підвищені за рахунок вивчення досвіду Китаю.

Згідно даних Swiss Re, останнім часом ціноутворення в сфері ризикового страхування покращилося в результаті зростання виплат з катастрофічних збитків майну та бізнесу в США, а також триваючого впливу інфляції. Перестрахувальник чекає, що ця тенденція в 2020-2021 роках продовжиться.

За матеріалами: Форіншурер