Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Названо найпоширеніші ризики, які загрожують дачам узимку

Найпоширеніші ризики, які загрожують дачним масивам узимку, - пожежі, крадіжки і замерзання рідини в інженерних системах.

Матеріальні збитки від таких інцидентів можуть бути досить значними.

Серед страхових випадків, які трапляються в холодну пору із заміським майном, перше місце за частотою і масштабами завданої шкоди посідають пожежі. Розміри страхових виплат в результаті пожеж в заміських будинках можуть досягати повної страхової суми, на яку застраховано майно.

На другому місці - крадіжки і протиправні дії третіх осіб. З від'їздом господарів істотно підвищуються ризики проникнення до будинку сторонніх. Серед найбільш поширених прикладів нанесення збитку заміському майну - злом дверей, бій скла, поломка меблів, крадіжка майна.

Ще один ризик, вірогідність якого істотно зростає з настанням холодів, - замерзання рідини в інженерних системах через низькі температури, що може призвести до розриву труб. Захист від такого ризику на страховому ринку пропонують деякі страхові компанії. У деяких страховиків цей ризик включений в преміум-програми страхування майна.

Від'їзд господарів і настання холодів істотно підвищують ймовірність випадків, в результаті яких може бути завдано шкоди заміському майну. Традиційний спосіб відшкодувати ці збитки - страхування.

За матеріалами: Форіншурер