Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Україні може з'явитися Омбудсмен з розгляду скарг щодо "автоцивілки"

Щоб полегшити життя постраждалим в ДТП, у МТСБУ є ідея створити Омбудсмена з розгляду скарг щодо "автоцивілки" на базі бюро.

Послуга для потерпілих буде безкоштовною. В Бюро сподіваються надати громадянам можливість вирішити проблему оперативно, без звернення до суду і судових витрат.

Оскільки Моторне бюро має функції саморегулівної організації, то можна прийняти на загальних зборах, що рішення омбудсмена буде обов'язковим до виконання для всіх страховиків-членів Бюро, вважає Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

"Це істотно розвантажить суди від дрібних майнових спорів і дасть позитивний ефект в підвищенні довіри споживача до страхування", - вважає він.

При наявності незгоди страхувальника щодо суми виплати за договорами автострахування, яку здійснила страхова компанія, автовласник спочатку повинен написати страховику відповідну претензію у вигляді заяви. Якщо відповідь страхової компанії не надійшла вчасно або не влаштувала потерпілого, то він зможе звернутися до омбудсмена для врегулювання спірного питання.

Для цього на початковому етапі досить рішення Моторного бюро, а вже прийняттям нового закону про ОСЦПВ можна закріпити і легітимізувати створення омбудсмена з "автоцивілки".