Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як працює страхування арбітражних керуючих в Україні?

Кабінет міністрів України прийняв постанову, якою регулюється питання про умови і порядок страхування професійної відповідальності арбітражного керуючого.

Страхування професійної діяльності є прогресивним інструментом, який дозволяє забезпечити належну якість відповідних послуг, мінімізувати втрати зацікавлених осіб у випадках, коли така діяльність не відповідає встановленим стандартам, кажуть в Мін'юсті.

Кодекс про процедури банкрутства забороняє арбітражному керуючому працювати в Україні без укладення відповідного договору страхування.

Загальні умови цього виду страхування будуть визначатися правилами, які затверджуються страховиком і узгоджуються Регулятором. У той же час конкретні умови страхування визначатимуться у відповідних договорах страхування.

Кодекс України про процедури банкрутства - перший за час Незалежності України комплексний документ, який регулює всі процедурні питання банкрутства, який містить багато положень, які перегукуються з міжнародними стандартами. Приведення чинного законодавства у відповідність до сучасних реалій і світових тенденцій повинно позитивно відбитися на економіці і інвестиційному кліматі в Україні.

Страхова компанія "Рідна" пропонує страхування професійної відповідальності арбітражних керуючих на вигідних умовах.