Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Українська знімальна група фільму «Захар Беркут» була застрахована на 20 млн. грн.

У жовтні 2019 вийшов в прокат історичний екшн «Захар Беркут» - екранізація однойменної історичної повісті «Захар Беркут» видатного українського письменника Івана Франка від режисерів Ахтема Сеітаблаєва і Джона Винна. Повість в кіносценарій адаптували Ярослав Войцешек і Річард Ронат.

У своєму відеоблозі режисер Ахтем Сеітаблаєв зазначив, що основний посил твору Івана Франка збережений, але в фільмі з'явилися нові персонажі і сюжетні лінії.


1241 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху і захоплюючи полонених. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців - брати Беркути - потайки пробираються в табір і звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невелика громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити численного ворога.

Над фільмом працювали фахівці з України, США, Казахстану, Великобританії та Монголії.

Зйомки проходили в Карпатах і під Києвом. При проведенні зйомок 156 членів української знімальної команди: актори, співробітники, обслуговуючий персонал, були застраховані за програмами страхування від нещасних випадків.

Загальна страхова сума склала понад 20,2 млн грн.

Стрічка «Захар Беркут» стала переможцем 9-го конкурсного відбору кінопроектів Державного агентства України з питань кіно. Бюджет фільму повинен був скласти 75 млн грн., з яких 30 млн. грн. - підтримка Держкіно, але кінцевий загальний кошторис стрічки склав 113.5 млн. грн.

З початку прокату фільм вже зібрав більше 22 млн. грн., його подивилися 266 тис. глядачів.