Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Що варто знати про страхування від нещасного випадку

Страховий захист від нещасного випадку не вбереже життя і здоров’я, але врятує сімейний бюджет від «просідання».

При тимчасовій втраті працездатності грошова виплата покриє витрати на медичну допомогу, а при інвалідності або смерті – забезпечить матеріальну підтримку рідним. Експерти розповіли про нюанси і правила страхування.

Страховка від нещасного випадку покриває фізичний збиток різного ступеня тяжкості, отриманий в результаті дорожньої аварії, стихійного лиха, протиправних дій третіх осіб, ураження електричним струмом або іншої раптової події.

Під збитком маються на увазі травми, каліцтва, опіки, обмороження, отруєння, рани та інше. Страхування від нещасного випадку спрацює, якщо потерпілий втратить працездатність або помре.

Приклад: Андрій послизнувся на вулиці через ожеледицю і впав. Результат - зламана нога і місяць на лікарняному. Страхова виплата дозволила Андрію оплатити послуги приватної клініки і частково компенсувати тимчасове зменшення доходів.

Скільки виплатить страхова компанія

Якщо застрахована людина стане інвалідом або тимчасово втратить працездатність, страхова компанія виплатить їй фіксовану компенсацію. У разі смерті гроші будуть переведені особі, зазначеній в договорі страхування від нещасних випадків.

Розмір страхового платежу залежить від ризиків, які обере клієнт страхової, страхової суми (встановлюється за згодою), заняття застрахованої особи певним видом спорту, кількості застрахованих осіб, віку.

Як отримати страхову виплату

Власник договору страхування може претендувати на виплату, якщо нещасний випадок трапився на території України. Для отримання компенсації слід повідомити СК в термін до 3 днів, подати письмову заяву та надати підтверджуючі документи (акт про подію, медичний висновок).