Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Україні збільшені ліміти страхових виплат з "автоцивілки"

21 вересня 2019 року набуло чинності розпорядження Нацкомфінпослуг "Про внесення змін до деяких нормативно-правові акти з питань ОСЦПВ", згідно якого на 30% збільшуються страхові суми за договорами обов'язкового страхування.

Востаннє ліміти підвищувалися в лютому 2016 року.

Так, за шкоду, заподіяну майну потерпілих, ліміти виплат з "автоцивілки" підвищуються зі 100 тис. грн. до 130 тис. грн., а за шкоду, заподіяну життю і здоров'ю потерпілих у ДТП, з 200 тис. грн. до 260 тис. грн.

У перспективі - збільшення страхових лімітів до мільйона євро.

"Завдання страхового ринку, МТСБУ, Нацкомфінпослуг поступово забезпечити надійну і повноцінний страховий захист кожному постраждалому в ДТП, в тому числі за рахунок збільшення лімітів виплат з ОСЦПВ", -  вважає Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

У середньостроковій перспективі Україна повинна прийти до того, щоб максимальні страхові суми поетапно наблизилися до європейських стандартів, які становлять мільйони євро. Для цього необхідна модернізація законодавства в сфері ОСАГО, над чим МТСБУ веде роботу вже понад три роки, найближчим часом планується відновлення активності у цій важливій сфері.