Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нові ліміти страхових виплат з "автоцивілки" починають діяти 21 вересня

Починаючи з 21 вересня, для застрахованих по обов'язковому страхуванню цивільно-правової відповідальності автовласників будуть застосовуватися нові норми страхових сум.

Як стало відомо з прес-релізу МТСБУ, на 30% збільшуються страхові суми за договорами обов'язкового страхування, а саме: за шкоду, заподіяну майну потерпілих, - до 130 тис. грн, за шкоду, заподіяну життю і здоров'ю потерпілих - до 260 тис. грн.

Фахівці стверджують, що вартість страхового поліса може збільшитися на 10-15%, але можуть зрости і суми виплат.

На ціну страховки впливають коефіцієнти, деякі з них зміняться.

Розпорядження Нацкомфінпослуг «Про внесення змін до деяких нормативно-правові акти з питань обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» також містить нові значення коригувальних коефіцієнтів для розрахунку розміру страхових премій за договорами обов'язкового «автоцивілки».

Для авто з іноземною реєстрацією коефіцієнт складе від 5 до 10, замість 2-4. Для електромобілів - 0,9 незалежно від потужності.

За новими правилами коефіцієнт буде розраховуватися, виходячи з місця реєстрації та проживання власника, а не реєстрації автомобілі, як це було досі.


Коментуючи підвищення лімітів страхових сум по ОСЦПВ, які не переглядалися з лютого 2016 року, генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко сказав: «Завдання страхового ринку, МТСБУ, Нацкомфінпослуг - поступово забезпечити надійний і повноцінний страховий захист кожному постраждалому в ДТП, в тому числі за рахунок збільшення лімітів виплат по ОСЦПВ».