Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхові збитки від урагану «Доріан» оцінюють у $ 40 млрд

Аналітики міжнародного фінансового холдингу UBS Group AG розширили прогнозний діапазон обсягу застрахованого збитку від урагану Доріан до $ 40 млрд. Раніше цей показник від UBS Group не перевищував $ 25 млрд.

За даними UBS, після урагану 5-ї категорії «Марія», який у вересні 2017 року обрушився на Антильські острови, страхова галузь не стикалася з такими серйозними ризиками природних катастроф.

За цей період світові перестраховики могли акумулювати достатній капітал, щоб бути готовими в повному обсязі покривати страхові збитки від природних катастроф.

За оцінками UBS, до кінця поточного року страхові збитки від подій, пов'язаних з природними катастрофами, досягнуть $ 70 млрд. «Ця приголомшлива сума може підірвати надлишковий капітал і змусити перестраховиків підвищити свої ціни», - прокоментували у холдингу.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що застраховані збитки внаслідок урагану Доріан будуть перебувати в ціновому коридорі $ 10-30 млрд. За оцінками Credit Suisse, максимальний майновий збиток від урагану може досягти $ 30 млрд.