Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страховики назвали найчастіші проблеми застрахованих від нещасних випадків

Страховики проаналізували статистику виплат клієнтам, застрахованим від нещасних випадків, в 2017-2018 роках і з'ясували, що пошкодження зв'язок, вивихи і переломи пальців рук і ніг стали найчастішими причинами для звернення за відшкодуванням серед власників полісів НС.

За рік розміри середніх страхових виплат за найчастішими страховими випадками збільшилися на 31%.

Розмір середньої виплати за розриви і пошкодження зв'язок, а також вивихи суглобів виріс за рік на 54,7%.

Виплати клієнтам з переломами пальців рук або ніг виросли на 23,8%. На третьому місці за частотою звернень в 2017-2018 рр. виявилися переломи кісток передпліччя, середня виплата по них зросла на 33,3%.

Четверту сходинку посідають переломи кісток гомілки. Середній розмір відшкодування за цю травму виріс за рік на 18,8%. Рідше у клієнтів траплялися черепно-мозкові травми, вони зайняли п'яту сходинку за частотою страхових випадків. Середня виплата в 2018 році зросла 23,2%.

Нещасний випадок може статися з кожним як на роботі, так і в побуті, нагадують страховики. Передбачити сумну подію не можна, але можна мінімізувати її наслідки, в тому числі фінансові.

Страхування від нещасних випадків є гарантією якісного захисту та оперативного отримання фінансової підтримки у складних життєвих ситуаціях.