Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

10 причин звернення до страхової компанії за медичною допомогою для дітей

Страховики виявили 10 основних проблем з дитячим здоров'ям, з якими в 2017-2018 рр. найчастіше стикалися під час відпочинку батьки маленьких мандрівників і боролися лікарі.

До першої трійки увійшли захворювання дихальних шляхів, травної системи і травми.

На захворювання дихальних шляхів довелося більше половини (53,75%) всіх звернень батьків застрахованих дітей за два роки. При цьому найчастіше від них страждали діти до трьох років. На другому місці - хвороби травної системи (18,94%), на третьому - травми (12,3%).

Обидві ці проблеми найчастіше псували відпочинок дітям у віці від 8 до 17 років.

Четверте місце належить запальним захворюванням органів слуху (9,82%), найбільше звернень з цієї проблеми серед застрахованих від чотирьох до семи років.

Замикають п'ятірку офтальмологічні захворювання (2,01%), з ними найчастіше стикалися діти і підлітки у віці 8-17 років.

У десятку найбільш популярних причин для звернення за медичною допомогою також увійшли захворювання імунної системи (0,97%), стоматологічні захворювання (0,68%), запалення нирок і сечовивідних шляхів (0,67%), серцево-судинні захворювання (0, 13%), запальні захворювання статевої системи (0,02%).

Поліс страхування туристів, завчасно куплений для дитини перед виїздом за кордон, в разі непередбачених обставин позбавить батьків від необхідності самостійно шукати лікаря, перекладача і ліки для маленького пацієнта. Страхова компанія візьме на себе організаційні турботи і фінансові витрати.

Страховка для виїжджаючих за кордон покриває медичні витрати, стоматологічну допомогу, транспортні витрати (евакуація дітей, повернення після тривалої госпіталізації).

Якщо турист планує займатися активними видами відпочинку, при оформленні поліса це необхідно вказати додатково.

Також турист може застрахувати особисте і нерухоме майно на час своєї відсутності, цивільну відповідальність, а також придбати страховку від невиїзду.

Страховку можна розширити за рахунок покриття таких ризиків, як втрата або викрадення документів, багажу, затримка рейсу.