Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Коротко про страхування: яке саме обрати?

Важко передбачити будь-яку надзвичайну ситуацію у своєму житті, тим більше запобігти їй. Однак убезпечити себе від фінансових втрат у разі такого випадку цілком можливо. Для цього слід придбати страховий поліс, який гарантує відшкодування потенційних збитків та дарує впевненість у завтрашньому дні.

В Україні існує 60 видів страхування. З них — 38 видів обов’язкового, і 22 — добровільного.

Крім того, види страхування також розподіляють на популярні та унікальні, а також страхування:

- ризиків;
- об’єктів;
- життя;
- відповідальності.

Звичайно, жодному українцеві не потрібні одночасно всі види страхування, адже більшість з них стосуються певних видів діяльності. Тому оглянемо найбільш популярні.

Добровільне медичне страхування (ДМС)

Передбачає приватні та корпоративні програми страхування. Програма ДМС може включати першу медичну допомогу, виклик швидкої, діагностування, лікування, забезпечення ліками. Також можна додати вакцинацію, послуги стоматолога, масажиста, лікування особливо тяжких хвороб, фізіотерапевтичні маніпуляції тощо.

Автострахування

Сюди входять добровільне КАСКО та обов’язкове ОСЦПВ (автоцивілка). Поліс КАСКО страхує автомобіль та покриває ризики викрадення авто, пошкодження внаслідок аварії, стихійного лиха чи падіння предметів, а також впливу третіх осіб.

У випадку з ОСАГО страхується відповідальність автовласника за шкоду, заподіяну транспортному засобу, здоров’ю чи життю інших.

Страхування життя

Включає страхування життя і здоров'я, накопичувальне страхування, страхування на випадок смерті та інвестиційне страхування

Страхування майна

Можна застрахувати нерухомість, об’єкти незавершеного будівництва, цінні папери, коштовності, тощо. Поліс покриває фінансові витрати у разі пожежі, повені, стихійного лиха, аварії житлових комунікацій, викрадення тощо.

Страхування вантажів

Можливість убезпечити від ризиків будь-який вантаж, у тому числі й багаж, який перевозиться будь-яким видом транспорту. Страхувателем виступає власник вантажу, який у разі настання страхового випадку отримує виплату.

Страхування відповідальності

Дозволяє забезпечити відшкодування страхувальником шкоди, якої він завдав третім особам, зокрема під час своєї професійної діяльності.

Наприклад, свою професійну відповідальність страхують нотаріуси, арбітражні керуючі, приватні виконавці, лікарі, будівельники тощо.

Туристичне страхування

Поліс дозволяє покрити ризики, пов’язані зі збереженням життя, здоров’я туриста, що подорожує за кордоном, втратою його документів і навіть затримкою рейсу.

Фінансове страхування

Має попит серед компаній та фізичних осіб, які оформлюють кредити, депозити чи проводять будь-які інші фінансові операції. Страхування необхідно для укладання фінансових угод, при проведенні великих грошових виплат.