Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Очікується зростання ринку туристичного страхування на 30-40%

Продажі туристичних страховок в Україні в 2019 році виростуть мінімум на третину. Такі прогнози роблять ключові гравці ринку туристичного страхування, яких опитало видання DELO.ua.

«Ми бачимо значне зростання кількості проданих полісів для виїжджаючих за кордон українців. У нашій компанії в першому півріччі продажі зросли на 60% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року», - розповів голова правління страхової компанії «Європейське туристичне страхування» Мирослав Бойчин.

За словами директора з питань особистого страхування і управління страховими продуктами компанії «PZU Україна» Олени Іванової, кількість проданих полісів туристичного страхування в їх компанії збільшилася, в середньому, в 1,7-1,75 рази.

В СК "Рідна" показники продажів у сегменті туристичного страхування також поступово збільшуються.

Експерти називають ряд причин такого зростання: це і збільшення числа українців, офіційно працевлаштованих за кордоном (а для цього потрібен обов'язковий страховий захист), і спрощення в'їзду в європейські країни, і розвиток ринку дешевих перевезень (лоукостер, автобуси).

Але головна причина, на думку президента Української федерації убезпечення Андрія Перетяжко, - це поліпшення економічної ситуації в країні, зниження рівня інфляції та стабільний курс гривні.

«Долар в цьому році навіть трохи подешевшав, і це теж позитивно відбилося на продажах туристичних путівок і страховок», - підтверджує Мирослав Бойчин.

На його думку, в 2019 році продажі полісів туристичного страхування виростуть на третину в порівнянні з минулим роком. Андрій Перетяжко навіть більш оптимістичний: «Річне зростання складе від 30 до 45%», - прогнозує він.