Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК «Грантсервіс» та «Полiська страхова компанiя» втратили ліцензії

Згідно з розпорядженням №994 від 30 травня 2019 року, страхова компанія «Полiська страхова компанiя» (м.Чернігів) виключена з Державного реєстру фінансових установ України.

Як повідомляє регулятор, у СК «Полiська страхова компанiя» анулюється свідоцтво державної реєстрації серії СТ №246 від 21 серпня 2004 року. Рішення прийнято після розгляду заяви страховика від 17 травня 2019 року про виключення з Державного реєстру.

Раніше повідомлялося про анулювання у СК «Полiська страхова компанiя» 8 ліцензій на право провадження господарської діяльності в сфері фінансових послуг.


Зокрема, були анульовані ліцензії на добровільне страхування вантажів та багажу, від нещасних випадків, наземного транспорту, вогневих ризиків, а також на обов'язкове особисте страхування, від нещасного випадку на транспорті і страхування предмета іпотеки.

Після розгляду заяви страхової компанії «Грантсервіс» від 21 травня 2019 року Нацкомфінпослуг прийняла рішення анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг, раніше видану страховику.

Страхова компанія «Грантсервіс» (м. Харків) була зареєстрована 12 грудня 2009 року і включена до Державного реєстру фінансових установ України.