Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК «Рідна» застрахувала перевезення виставки до фільму «Чужий»

30 травня у столиці відкрилася перша в Україні ретроспективна виставка швейцарського художника Ганса Ґіґера, автора дизайну образу іншопланетної істоти ксеноморфа у науково-фантастичному фільмі жахів "Чужий" британського режисера Рідлі Скотта.

Експозиція виставки АЛІЄНація, приуроченої до 40-річчя виходу на великі екрани легендарного науково-фантастичного фільму жахів, об'єднала 32 оригінальні графічні роботи і 7 скульптур, створених в 1960-2000 роки.

Зокрема, до експозиції увійшли роботи, привезені до Києва з музею Museum HR Giger (Грюйєр, Швейцарія), заснованого самим художником в 1998 році: серія Біомеханоіди 1960-х, Тріп-Тихон 1970, біомеханічні пейзажі 1970-х, унікальні, покриті характерною іржею скульптури Ангел-хранитель, Біогуманоід і Некрони, концепт-арт для незнятого фільму Алехандро Ходоровского Дюна і для фільму Чужий.

Центральним експонатом є двометрова скульптура Чужого, яка в момент створення займала майже весь простір творчої майстерні Гігера. Грізний прибулець із легендарного фільму жахів захоплює опрацьованістю деталей і важить 50 кг.

Страхова компанія «Рідна» забезпечила страховим захистом перевезення експонатів виставки, загальною вартістю понад 9 млн. грн., зі Швейцарії до Києва.

Виставка  АЛІЄНація  триватиме до 30 червня у «Довженко-Центрі» в Києві.