Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Прикордонники не випустили з України 6300 авто без «Зеленої картки»

Державна прикордонна служба України нагадує про обов’язкове оформлення «Зеленої картки» під час подорожі за кордон.

З лютого 2019 року через відсутність страхових сертифікатів через кордон не пропущено близько 6300 транспортних засобів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Як зазначається, страховий сертифікат міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка» є обов’язковим для перетину кордону. Його наявність прикордонники перевіряють безпосередньо в пунктах пропуску.

Проте досить часто громадяни забувають про необхідність оформлення сертифікатів, а деякі намагаються перетнути кордон, використовуючи підроблені страхові поліси.

У ДПСУ нагадують, що з 11 лютого 2019 року всі автомобільні пункти пропуску на державному кордоні підключено до бази даних, яка дає можливість співробітникам Держприкордонслужби перевіряти наявність страхових сертифікатів «Зелена картка». Система працює в автоматичному режимі.

Від початку запровадження на державному кордоні міжнародної системи, прикордонники вже виявили майже 60 підроблених та 80 недійсних сертифікатів. Крім того, через відсутність страхових сертифікатів через кордон не пропущено близько 6300 транспортних засобів.

Прикордонники вкотре звертаються до всіх подорожуючих врахувати цю інформацію і дотримуватися законодавства при перетині кордону.

Завчасно дбайте про оформлення всіх необхідних документів для перетину державного кордону, зокрема й про страховий захист.