Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Євросоюз вирішив підвищити безпеку автомобілів

Нові технології безпеки з 2022 року стануть обов'язковими для транспортних засобів на території ЄС для захисту пасажирів, пішоходів і велосипедистів.

Керівні інститути ЄС досягли тимчасової політичної угоди про перегляд Загальних правил дорожньої безпеки.

Нові обов'язкові функції безпеки вже існують у автомобілів вищого класу, а через чотири роки вони стануть обов'язковими.

Для легкових автомобілів, мікроавтобусів, вантажівок і автобусів це засоби попередження сонливості і зниження уваги водія (наприклад, використання смартфона за кермом), інтелектуальна допомога в дотриманні швидкісного режиму, забезпечення безпеки за допомогою камер або датчиків, а також установка реєстратора даних на випадок аварії ( "чорного ящика").


Для легкових автомобілів і мікроавтобусів - допомога в притриманні смуги руху, посилене екстрене гальмування і краш-тест поліпшених ременів безпеки.

Для вантажівок і автобусів - особливі вимоги для поліпшення прямого огляду водіїв та усунення сліпих зон, а також системи виявлення та пішоходів і велосипедистів, особливо при поворотах.

Політична угода підлягає затвердженню Європарламентом і Радою ЄС.

Комісар ЄС з питань внутрішнього ринку, промисловості та підприємництва Ельжбета Беньковська зазначила в зв'язку з цим, що обов'язкове оснащення європейських транспортних засобів передовими функціями безпеки здатне мати такий революційний вплив, як свого часу впровадження ременів безпеки.

Щороку в ЄС з його півмільярдним населенням на дорогах гинуть 25 тис. людей, і переважна більшість цих нещасних випадків викликана людською помилкою.

 

За матеріалами: Інтерфакс-Україна