Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як безпечно подорожувати з дитиною та який страховий поліс обрати

За два тижні почнуться чергові шкільні канікули – саме час планувати весняні подорожі з дітьми.

Навесні завжди хочеться нових вражень, тому потік туристів зростає вже з перших чисел березня. Подорож усією родиною – відмінний формат відпочинку, якщо тільки його не затьмарюють проблеми зі здоров'ям.

Щоб звести до мінімуму такі ризики, є кілька простих рекомендацій від страхових експертів, пише MIND UA.

Чи відповідає поліс тим розвагам, які ви плануєте на час подорожі?

Приклад: сім'я з дітьми їде до Кракова на весняні канікули та планує відвідати місцевий аквапарк. Питання: якщо хтось із дітей травмується на водних гірках, чи не вважатиме страхова компанія це винятком зі звичайного поліса? Краще уточнити цей момент на етапі покупки, адже розуміння «спорту» й «активного відпочинку» у різних компаній – різне.

Який асистанс обслуговуватиме вас у разі звернення за допомогою?

Пам'ятайте, що всі комунікації між туристом, медиками та страховою компанією при поїздках за кордон бере на себе спеціальна служба – медичний асистанс. Фактично, це партнер вашої страхової компанії з організації лікування за кордоном, і від якості його роботи залежить дуже багато. Перед поїздкою з дитиною рекомендуємо батькам з'ясувати всі нюанси роботи аситансу: поставити питання своєму страховому менеджеру, почитати онлайн-відгуки, дізнатися про способи комунікації з аситансом – наприклад, чи можна буде звернутися за допомогою через viber, або краще дзвонити на київський телефон.

Беріть аптечку

Куди б ви не прямували з дитиною, обов'язково візьміть із собою хоча б елементарний набір звичних ліків для вашої родини. Далеко не у кожній країні вам вільно продадуть краплі в ніс або таблетки від сезонної алергії. Знадобиться рецепт, а отже – і звернення до асистансу, похід до лікаря та, можливо, непотрібна витрата часу. Крім того, в закордонній аптеці може не бути препаратів, яким довіряють батьки.

Візьміть з собою аптечку з найнеобхіднішим: жарознижувальними, протиалергенними препаратами, сорбентами, а також засобами для вух, горла та носа, які ви зазвичай використовуєте при застуді у дитини. Засоби для дезінфекції та мазь від забоїв теж не будуть зайвими. Якщо маєте хронічне захворювання, не забудьте про особисті ліки, які вживаєте постійно.

Страхуйтеся в поїздках Україною

Можна застрахувати себе та дитину і при поїздках Україною. Страхові пропонують поліси, схожі на турстраховки при виїзді за кордон: за необхідності, лікування буде координувати асистанс, а страхова компанія сплатить медичні витрати. Ціни на таку страховку більш прийнятні, ніж при закордонних поїздках.

Також можна застрахувати усю родину від нещасного випадку, і не тільки на час поїздки, а на весь рік.