Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Середньосвітові ціни на страхування продовжують зростати

Середньосвітові комерційні ціни на страхування протягом 4 кварталу 2018 року продовжили тенденцію зростання, що спостерігається вже п'ятий квартал поспіль, передає Укрстрахування.

Про це повідомила міжнародна аналітична компанія Marsh & McLennan в щоквартальному Індексі глобальної страхового ринку (Global Insurance Market Index), зазначивши позитивну динаміку показника у всіх регіонах світу.

Крім того, найвище зростання цін за звітний період спостерігадлся в країнах Тихоокеанського регіону, де ціни зросли на 10% і вище. Згідно з матеріалами звіту, така динаміка спостерігається в регіоні сьомий квартал поспіль.

У Великобританії, країнах континентальної Європи і Латинської Америки середнє підвищення ціни страхування склало 1% і більше.

За видами страхування найшвидше зростали ціни на майнове страхування (4%), а от страхування від нещасного випадку подешевшало на 1%.

У звіті говориться, що падіння ціноутворення в секторі страхування від нещасного випадку спостерігається з 2013 року.

Страхування фінансових і професійних ризиків традиційно подорожчало, найбільше регіональне зростання цього виду відзначено в Австралії.