Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

За кордоном придбати страховку можна буде за допомогою фото в телефоні

Одна з найбільших світових перестрахувальних компаній Gen Re розробила мобільний додаток NOW, який використовує технологію аналітики облич (facial analytics technology) при покупці страхових продуктів.

Компанія оголосила про запуск прототипу, у функціонал якого закладено кілька мовних варіантів, в тому числі англійська, японська, китайська, іспанська та російська мови.

У своєму прес-релізі компанія описує процес покупки страховки, який починається з того, що клієнт зі смартфона завантажує своє фото

Додаток за допомогою технології аналітики даних облич  JANUS компанії Lapetus Solutions проводить оцінку віку, статі та індексу маси тіла користувача. Після простої реєстрації за кілька хвилин клієнт стає власником поліса страхування життя і / або страховки на випадок хвороби, від нещасного випадку.

Додаток дозволяє управляти страховою програмою, наприклад призупинити дію або зарезервувати окремі дні для покриття від нещасного випадку.

Вінфрід Хайнен, голова правління General Re, сказав: «Gen Re розуміє силу інновацій, і запуск програми NOW є свідченням нашого прагнення постачати клієнтам кращі ідеї в області страхових технологій, розробляти страхові рішення, які відповідають очікуванням сучасних технічних вимог».

У Gen Re вважають, що новий додаток зробить процес придбання і користування страховим полісом більш швидким, зручним та сучасним. Страховикам він допоможе краще взнати своїх клієнтів.