Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

У Японії винуватця аварії визначить штучний інтелект

За кордоном страхові компанії активно застосовують новітні системи і технології для покращення діяльності та зручності клієнтів.

Японська Sompo Japan Nipponkoa Insurance протягом року планує оснастити 100 тисяч автомобілів з відеореєстраторами своєю системою зі Штучним інтелектом, яка допомагає визначати винуватця аварії.

Як повідомляє УкрСтрахування з посиланням на видання Nikkei Asian Review, система з ШІ буде проводити аналіз даних відеореєстратора і GPS, щоб визначити причину ДТП, а також брати участь в оформленні страхового відшкодування.

Японський страховик створив новинку в партнерстві з фахівцями з аналізу зображень із Genext.

Система дозволить відтворити момент аварії, в тому числі швидкісний режим і обстановку на дорозі. Отримані дані пройдуть порівняльний аналіз з інформацією про інші аварії, щоб визначити величину збитку і компенсаціі.

У компанії відзначають, що в даний час обробка страхових претензій займає близько двох місяців. З новою системою ШІ цей процес, за твердженням Sompo, скоротиться до одного-двох тижнів.

Повідомляється, що отримані за допомогою штучного інтелекту дані більш об'єктивні, ніж свідчення учасників дорожньої пригоди.

Компанія планує також використовувати дані про аварії, щоб надавати водіям поради щодо безпеки руху.